Моє фото
A свiт - вертеп. Kажу я з гiркoтoю: цeй свiт - вepтeп. I, мaбуть, щoнaйвaжчe - y ньoмy зaлишaтиcя coбoю, віi пepших днiв свoїx i дo ocтaннix нe бyти нi aктopoм, нi сyфлepoм, нi лялькoю на пaльчиках oблyдних, a лиш сoбoю кoжнoї гoдини, a лиш сoбoю кoжнoї xвилини, з лицeм oдвepтим твepдo йти нa кiн...(c) M.D.

вівторок, 12 липня 2011 р.

Карамелька

Вже давно мені дико захотілось поділитись з скрапоголіками чесно награбастаним за останні декілька місяців барахлом. І ось сьогодні, вийшовши з машини після роботи, у повітрі знову дико запахло шоколадом (хто ще не зауважив, я живу біля цукеркової фабрики).
А так як у скрап-світі це називається цукерка, то нехай буде так. Потративши майже цілий вечір і засмітивши всю хату обрізками дироколів, я чесно відібрала з своїх коробок те, що мало стало б у пригоді та сподобалось її одержувачці, особливо коли власниця новачок, як і я =).
Однак на цукерку воно не тягне, як на мене, та і сам принцип розіграшу я вважаю недосконалим, бо цукерки виграють ті, хто і так має купу барахла. Тому моя карамелька і без рендомів має чарівну та дуже скромну власницю, з якою я сьогодні познайомилась у ВК.
Фото додам пізніше, щоб зберегти інтригу.
п.с. і ще вважаю, що ті, хто має купу барахла рукодільного, більша половина якого і так здобич для молі, повинні не жмотнічати, а ділитись награбастаним з новачками просто так, бєзвазмєздна. Адже так просто принести незнайомій людині купу радості =)

6 коментарів:

  1. А куплене за кровно зароблені також називається "награбастаним"? ;)

    ВідповістиВидалити
  2. А взагалі ідея чудова! Я теж планую зробити цукерку в найближчому майбутньому. Навіть знаю нагоду. Правда, вона ще не настала.
    Згідна щодо недосконалості вибору, але так найпростіше, так би мовити, об'єктивно. Правда, мені подобається, якщо грають роль коментарі тощо.
    Щодо того, що виграють ті, хто має купу барахла, то не дуже згідна. Ні, таки незгідна зовсім. Не буває забагато додатків, паперу, квітів тощо. Якщо нічого не робити - тоді так. А якщо людина творить, то ці всі речі її надихають. І ділитися можна, але не просто так, аби подарунок цінували, не сприймали, як належне.
    У мене є багато речей, наприклад. Ну, з погляду початківця, то точно дуже багато. )))) Але щиро скажу, що все одно до деяких проєктів хочеться не той самий бордюр, який вже використовувала нераз, а щось інше, що би більше пасувало.
    Щось мене на філософію потягло. Менше з тим. Гарна ідея!

    ВідповістиВидалити
  3. так, куплене за свої "зекономлені" теж награбастане =))
    ..
    Забагато декору, паперу, інструментів, звичайно не буває багато. Але мені чомусь здається, що початківець, особливо якщо не має багато матеріялів, цінуватиме ту цукерку більше, ніж той, у кого його багато. Можливо тому, що у цукерках мені наразі не щастило.
    ..
    ну якось так спросоння =)) можливо мені більше імпонує ідея ділитись з новачками

    ВідповістиВидалити
  4. Зрозуміло.
    Я так розумію, що цукерка має принцип, як кажуть поляки, хибіл-трафіл. Так що тут уже як кому пощастить.
    Я також підписалася на різні цукерки. Не, що мені конче треба, але цікаво власне поекспериментувати.
    Цілком можливо, що шанси є один зі ста, або й один із двісті. Ну, то в мене ще багато буде роботи над кондвиробами. )))))
    А щодо новачків, то ідея гарна, але я б наприклад, не хотіла цукерок на початках. На початках пришпильніше самому думати, вибирати...

    А щодо "награбастаного" за свої кровні зароблені чи зекономлені таки геть незгідна. Може, то лише в мене той процес такий вистраждалий, не знаю. Але якщо працюєш додатково саме на те, аби щось собі купити з прибамбасів, то назвати "награбастаним" язик не повертається.
    Зрештою, форуму ніхто не відміняв. І забави на ньому також. Робити подаруночки рукодільницям я дуже люблю. ))

    ВідповістиВидалити
  5. Это да:)
    Молодец:)
    Я вот тоже так подумала и сделала аж 3 конфетки:)

    ВідповістиВидалити

Дякую за ваші коменти =)