Моє фото
A свiт - вертеп. Kажу я з гiркoтoю: цeй свiт - вepтeп. I, мaбуть, щoнaйвaжчe - y ньoмy зaлишaтиcя coбoю, віi пepших днiв свoїx i дo ocтaннix нe бyти нi aктopoм, нi сyфлepoм, нi лялькoю на пaльчиках oблyдних, a лиш сoбoю кoжнoї гoдини, a лиш сoбoю кoжнoї xвилини, з лицeм oдвepтим твepдo йти нa кiн...(c) M.D.

понеділок, 14 листопада 2011 р.

Очікування гірше смерті =)

Виграла я дві цукерочки, ну якось так сталось =) 
Одну від Грушечки, а іншу від Танічки Nusik/
 І ось в суботу прийшов смс, що на складі НовоїПошти мене чекає вантаж, а також друга цукерочка по трекномеру уже була на моєму поштовому відділенні. 
І ось, ледве дочекавшись робочого дня, я спозаранку, як прудконога лань, спізнюючись на пари, поскакала то все позбирала. Кульочище був ще той. А далі була рутина: пари-робота-добирання додому. Тяжко, скажу я вам, мати цілий кульок сюрпризного щастя, але не мати змоги це все тут же розпакувати і помацати. 
Ну нарешті-і-і-і я розпотрошила ті всі пакунки, але вдома мене чекало ще одне розчарування - розряджені акумулятори фотоапарата. Тому фото, і полдячний пост буде трохи пізніше, коли я нарешті напишу контрольні   зарядяться акумулятори =)
Бажаю вам цілу купу адреналіну =)

4 коментарі:

  1. ))) як я тебе розумію - чудово розумію))) - сьогодні з пошти "летіла" з двома посилками щастя - це після того, як в сб не змогла то все забрати, бо черги були довжелезні,і довелося неділю чекати...
    Жду хвотки))))))

    ВідповістиВидалити
  2. =)) зрозуміти може тільки скрап-сестра по нещастю =)))
    ще і та сесія так поневчасі..головне щоб після сесії муза не втекла кудись на вакації

    ВідповістиВидалити
  3. а я писала комент і його десь нема ((((
    з нетерпінням чекаю на фото красоти ))
    я б напевно не виnримала і зразу б все відкрила )))

    ВідповістиВидалити
  4. Як приємно отримувати подарунки. Чекаємо на фотозвіт!

    ВідповістиВидалити

Дякую за ваші коменти =)